Diensten

Cruise Express biedt een volledig onafhankelijke shuttledienst aan die u naar een van de meest historische steden ter wereld brengt: Brugge. Onze shuttledienst brengt u snel, comfortabel en veilig naar Brugge. We hebben voldoende capaciteit om u snel en comfortabel tot in de Brugse binnenstad te brengen en tijdig terug naar uw cruiseschip.
Vanaf onze stopplaats in het Minnewaterpark bereikt u in enkele minuten het wondermooie stadscentrum.

gratis reizen

Reis gratis naar Brugge door te shoppen in de beste winkels, de lekkerste chocolade te kopen en de meest interessante plaatsen te bezoeken ...

Lees meer

online garantie

Klanten die online een ticket kopen, krijgen de garantie om zeker mee te kunnen rijden, ook indien de shuttles volboekt zijn. Reserveer dus uw plaats op voorhand!

flexibel

Indien uw schip op een later tijdstip dan voorzien aanmeert, passen wij ons aan en verkopen wij tot 3u na aankomst

extra info

In onze bussen is plaats beschikbaar om een opvouwbare rolstoel te bergen. De bussen zijn enkel toegankelijk met rolstoel indien u zelf kunt opstappen en plaatsnemen op de bus. Scooters zijn niet toegelaten.

altijd op tijd

In Brugge vertrekken om het halfuur bussen terug naar Zeebrugge. Onze uurregeling houdt rekening met het vertrekuur van uw schip. De eerste bus vertrekt vier uur voor inscheping, de laatste bus vertrekt een uur voor inscheping.

laatste bus gemist?

Hebt u de laatste shuttle gemist? Contacteer Taxi Snel via onderstaande contactbutton

 

contacteer Taxi Snel

Nog vragen? Contacteer ons!

Via Livechat

Chat met ons (kader links)

van maandag tot vrijdag:
van 10u00 tot 17u00

 

Via telefoon

+32 50 96 62 00​

van maandag tot vrijdag:
van 10u00 tot 17u00

 

Via e-mail

info@cruise-express.be